Batai storu – madų topas

Neapdorotas, roko stilius įvaldė podiumus, sezonines kolekcijas ir gatvės aprangos madą. Jei jums patinka šis stilius, jūsų rudens/žiemos spintoje turi būti batai su masyviu padu! Pažiūrėkite, kurie modeliai yra paklausiausi ir kaip juos derinti, kad šį sezoną atrodytumėte fenomenaliai.

Ši originali, žieminė avalynė gali būti tiek laisvalaikio, tiek roko stiliaus, todėl puikiai tiks tiek kasdienai, tiek vakarinei išvykai į miestą. Įspūdingiausi yra batai su stora platforma ir ilgu, šiek tiek raukintu viršumi iš šiek tiek blizgios eko odos. Šis modelis puikiai pailgina koją ir suteikia patrauklumo. Galite rinktis minimalistinio leidimo batus stambiu padu arba modelius, dekoruotus sagtimis ar madingomis grandinėlėmis. Juos galite dėvėti tiek su maxi suknele, tiek su eko odos mini sijonu, tiek kasdien su mėgstamais džinsais. Batai yra populiariausias pasirinkimas iš juodos eko odos, tačiau tarp madingų spalvų galima rasti ir smėlio, rudos, chaki ir bordo atspalvių. Viršuje taip pat puikuojasi platforminiai batai su megztos medžiagos batviršiais, kurie dažnai būna baigti briaunuota juostele.

Batai iki kelių su storu padu

Ką dėvėti su roko batais ant stambaus pado, kurio viršutinė dalis siekia kelius? Verta siekti modelio iš eko odos, kuris derės prie subtilių medžiagų pasiūtų suknelių. Smėlio spalvos modelis puikiai derės prie atlasinės chaki spalvos suknelės su voko kirpimu. Įvaizdį galite papildyti nedideliu stačiakampiu krepšiu su dekoratyvine skiautine ant trumpo dirželio. Batai virš kelių storu padu su plačiu protektoriumi taip pat yra itin praktiški – storas padas suteikia stabilumo, o aukštas viršus papildomai saugo nuo šalčio. Puikiai atrodo batai, kurių viršus reguliuojamas plonomis petnešėlėmis. Mados meistrai mėgsta juos dėvėti su odiniais antblauzdžiais ir per dideliais švarkais. Batai ant storos platformos džiugina savo griežtumu, o originalus kirpimas išskirs paprasčiausią išvaizdą.

Avalynė Tau internetinėje parduotuvėje galite rasti platų pasirinkimą moteriškos avalynės. Nuo vasarinių basučių, sportbačių, aukštakulnių ir espadrilių iki rudeninių ir žieminių aulinių batų, pusbačių ir sniego batų. Nepamirkime ir naminės avalynės, merino vilnos šlepečių moterims ir ortopedinės avalynės. Apsipirkite greitai ir patogiau jau šiandien.